top of page

Grupo Amor de Trisal

Público·21 membros

Tek Maç mı Kombine mi Daha Mantıklı?

Tek maç bahsi daha kontrollü görünürken kombine kupon daha heyecanlı duruyor. Uzun vadede hangisi daha mantıklı olabilir ve seçim eklerken hangi hatalardan kaçınmak gerekir?

5 visualizações

Kombine kuponun heyecanı başka, ama risk tarafı çoğu zaman hafife alınıyor. Tek maç düşük kazandırıyor gibi görünür, fakat kararın nerede doğru ya da yanlış olduğunu daha net gösterir. Kupon kurarken https://t.1xbet.com/tr ekranında artık önce tek seçim gibi düşünüyorum. Eğer bir maçı tek başına almaya değmezsem, kombineye de eklemiyorum. Bu basit kural çok fazla gereksiz seçimi kesiyor. Kombinede insanlar genelde oranı güzelleştirmek için maç ekliyor, değer için değil. Uzun vadede bu yaklaşım hesabı yorar. Az ama mantığı net seçim bana daha güçlü geliyor.

👍

Amor de Trisal Psicologo Wantuir Rock

O Amor de Trisal é um projeto independente, de natureza informativa e social, dedicado à conexão entre pessoas e à troca de experiências sobre dinâmicas relacionais contemporâneas.
Não se caracteriza como serviço de saúde, não realiza atendimentos psicológicos ou terapêuticos e não substitui acompanhamento profissional regulamentado.  

Amor de Trisal Psicologo Wantuir Rock

REDES SOCIAIS

bottom of page